Apotek vakt

Vaktapotek – Vitusapotek

Vaktapotek | Vitusapotek

Vi har apotek i hele Norge. Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet. Se hvilke apotek som har status som vaktapotek.

På denne siden kan du finne informasjon om ditt nærmeste apotek, deriblant finne adresse, åpningstider med mer. Velkommen til Vitusapotek!

Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad

Apotek 1

Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad er vaktapotek i Østfold og åpent alle dager hele året. Vi befinner oss i 1 etasje i Helsehuset vis-a-vis Fredrikstad Stadion på …

Søndagsåpent apotek | Vitusapotek – Ditt Apotek

Søndagsåpent apotek | Vitusapotek

Vi har apotek i hele Norge. Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet. Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid.

Felles vaktapotek i Østfold – Rakkestad kommune

19. okt. 2021 — Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad er eneste vaktapotek i Østfold og holder til i 1. etg i Helsehuset på Kråkerøy i Fredrikstad.

 Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad er eneste vaktapotek i Østfold og holder til i 1. etg i Helsehuset på Kråkerøy i Fredrikstad

Vokt deg for vakttillegget hvis du handler på apotek

Uavhengig om du handler reseptvarer, halstabletter eller tåteflasker, bør du tenke gjennom om du må besøke apoteket utenom vanlige åpningstider.

Uavhengig om du handler reseptvarer, halstabletter eller tåteflasker, bør du tenke gjennom om du må besøke apoteket utenom vanlige åpningstider. Da kan det nemlig vanke vakttillegg slik tipseren Beate opplevde på Vitusapotek i Bergen.

Vaktapotek nær din beliggenhet – Cylex Norge

Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom … antibiotika, blå resept, nærmeste apotek, vaktapotek, allergi, jobb, stilling ledig …

Apotek1 — Helsehuset Fredrikstad

Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad, vaktapotek. Smil og omsorg. Våre ansatte har høy kompetanse om legemidler og egenomsorg, og legger vekt på individuell …

Sykehusapoteket i Haugesund – Sjukehusapoteka Vest

Eit apotek som er open for alle. Vi har eit breitt sortiment av medisinar, sjukepleieartiklar og andre apotekvarer.

Visste du at vi har apotek som holder døgnåpent… – Facebook

Vi ved Apotek 1 Mørkved ønsker å møte deg som kunde med omsorg og kunnskap om helse. Apoteket ligger… Stiftelsen Organdonasjon. 278 k liker dette.

Legevakta – Bodø kommune

Boots apotek Sentr.gården M – F (L) 08.30 – 17.00 (10-15). Overgrepsmottak. Ved Bodø legevakt har vi et eget akuttmottak for.

Keywords: apotek vakt